Leverans och retur

För att göra din shopping så enkel och problemfri som möjligt, skickar vi alla våra paket genom europeiska budbärare, med leverans hem till dörren.

Vår verkställande partner

Då vi är ett litet företag, skulle vi normalt kämpa för att få konkurrenskraftiga fraktpriser på tunga produkter som våra. Detta är en av anledningarna till varför vi har samlat krafter med de på Rapid Fulfillment, med bas i Hamburg, Tyskland. En annan fördel med att jobba med dessa killar är att alla order skickade innan 12:00 (CET) skickas samma dag, på arbetsdagar, året om.    

Spårad budleverans för alla

DHL hanterar leveranser och returner – de levererar The Pizza Steel till din dörr inom 3-7 dagar.

När ditt nya pizzastål lämnar vår verkställande facilitet, får du ett email med instruktioner till hur du spårar ditt paket online. 

 

Returpolicy

Våra kunder älskar The Pizza Steel, men skulle du välja att returnera ett paket, ber vi dig att kontakta oss, efter vilket vi arrangerar returen till samma låga pris som du betalade för leverans. Vi ger ut återbetalning för din ordermängd, minus fraktkostnaden för retur, inom 7-10 dagar efter att ha fått och sett över den returnerade produkten.