INTEGRITETSPOLICY

SEKTION 1: VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik som del i köp- och säljprocessen, samlar vi den personliga information du ger oss som ditt namn, adress och emailadress.

När du söker i vår butik, får vi automatisk adressen tilll din datorns internetprotokoll (IP) för att få del av information som hjälper oss att lära om din webbläsare och ditt operativsystem.

Mailmarknadsföring: Med din tillåtelse, kan vi skicka dig emails om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar. Du kan alltid, med ett enda klick, välja att avsluta framtida mailande, genom en länk på botten av mejlet.

SEKTION 2 – Samtycke

Hur får ni mitt samtycke?

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, placera en order, arrangera leverans eller returnera ett köp, menar vi att du samtycker till att vi samlar ihop den och använder den för den specifika anledningen enbart.

Om vi frågar efter din personliga information för en annan anledning, som marknadsförig, frågar vi antingen dig direkt efter ditt uttryckliga samtycke, eller ger dig möjligheten att säga nej.

Hur tillbakadrar jag mitt samtycke?

Om du efter att ha gått med ändra dig, kan du dra tillbaka ditt samtycke gällande kontakt från oss, för den framtida uppsamlingen, användningen eller avslöjandet av din information, när som helst, genom att kontakta oss på info@pizzasteel.se

SEKTION 3 – AVSLÖJANDE

Vi kan komma att avslöja din personliga information om lag kräver att vi gör detta, eller om du bryter mot våra användarregler.

SEKTION 4 – SHOPIFY

Vår butik har Shopify Inc. som värd. De ger oss en plattform för online e-handel som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.

Din data är lagrad genom Shopify’s datalagring, databaser och den generella Shopifyapplikationen. De lagrar din data på en säker server genom en brandvägg.

Betalning:

För att göra färdigt din betalning, behöver vi lagra din data tills transaktionen är genomförd. Din data enkrypteras genom the Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Din köptransaktionsdata lagras bara så länge det är nödvändigt för att slutföra din köptransaktion. Efter detta är färdigt, blir din köptransaktionsinformation raderad.

Alla direkta betalningslösningar hålls vid standarder satta av PCI-DSS som underhålls av the PCI Security Standards Council, som är en gemensam ansträngning av märken som Visa, Mastercard, American Express och Discover.

Krav från PCI-DSS hjälper att försäkra säkerhetshanteringen av kreditkortsinformation hos vår butik och dess tjänsteleverantörer.

För mer insikt, kan du också vilja läsa Shopify’s användarvillkor

(https://www.shopify.com/legal/terms) eller Privacy Statement ( https://www.shopify.com/legal/privacy).

SEKTION 5 – TREDJE PART-TJÄNSTER

Generellt kommer tredjepartleverantörer vi använder oss av, bara samla, använda och avslöja din information till den grad det är nödvändigt för att tillåta dem att utföra tjänster de ger oss.

Särskilda tredje parts tjänstleverantörer, som betalningslösningar och andra betalningstransaktionsprocessorer, kommer dock ha sina egna integritetspolicys av respekt för informationen vi måste ge dem för dina köprelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicys så du förstår på vilket sätt din personliga information hanteras av dessa leverantörer.

Kom ihåg speciellt att särskilda leverantörer kan finnas eller ha faciliteter belägna på en annan jurisdiktion än oss eller du. Så om du väljer att fortsätta med en transaktion som involverar tjänster av en tredje partis tjänstleverantör, kan din information bli föremål för lag inom den/dem jurisdiktionen/-erna, inom vilken den tjänstleverantören finns belägen.

Exempelvis, om du är stationerad i Kanada och din transaktion processeras av en betalningslösning stationerad i USA, kan din personliga information du använt vid slutförandet av transaktionen bli föremål för avslöjande under amerikansk lagstiftning, inkluderat under den så kallade Patriot Act.

När du lämnar vår butiks hemsida eller omdirigeras till en tredje partis hemsida eller applikation, kontrolleras du inte längre av denna integritetspolicy eller vår hemsidas användarvillkor.

När du klickar på länkar i vår butik, kan de komma att leda dig bort från vår sida. Vi är inte ansvariga för andra sidors integritetspraktiker och uppmuntrar dig att läsa deras integritetsyttranden.

SEKTION 6 – SÄKERHET

För att skydda din personliga information, tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer industrins bästa praxis för att säkerställa att informationen inte blir olämpligt förlorad, felanvänd, tillgänglig, avslöjad, ändrad eller raderad.

Om du ger oss din kreditkortsinformation, enkrypteras informationen genom att använda secure socker layer technology (SSL) och lagrad med en AES-256 enkryptering. Även fast ingen överföringsmetod över internet eller elektronisk lagring är 100% säker, följer vi alla krav från PCI-DSS och implementerar tilläggande generellt accepterade industristandarder.

SEKTION 7 – COOKIES

Här är en lista över kakor (cookies) vi använder. Vi har listad dem här som du kan välja om du vill vara med i vår användning av kakor eller ej.

_session_id, unique token, per session, tillåter Shopify att lagra information om din session (referent, landningssida, etc.)

_shopify_visit, ingen data hållen. Ihållande i 30 minuter efter senaste besöket, använd av vår tillhandahållare av webbsidas interna statistikhållare för att spela in antal besök

_shopify_uniq, ingen data hållen, utgår midnatt (relativt till besökaren) följande dag. Räknar antalet besök i butik per enskilda besökare.

cart, unique token, ihållande 2 veckor. Lagrar information om din varukorgs innehåll.

_secure_session_id, unique token, per session

storefront_digest, unique token, obestämd om butiken har lösenord, används denna för att bestämma huruvida nuvarande besökare har tillgång

SEKTION 8 – MYNDIGHETSÅLDER

Genom att använda denna sida, representerar du att du innehar som minst ditt lands myndighetsålder, eller att du innehar ditt lands myndighetsålder och har givit din tillåtelse för någon du är vårdnadshavare för att använda sidan.

SEKTION 9 – ÄNDRINGAR TILL DENNA INTEGRITETSPOLICY

Vi reserverar oss rätten att modifiera denna integritetspolicy när som helst, så var god att se över den med jämna mellanrum. Ändringar och förtydliganden är synliga direkt efter de blivit postade på hemsidan. Om vi gör materialändringar till denna policy, kommer vi notifiera dig här att den blivit uppdaterad, som att du är medveten om vilken information vi samlar, hur vi använder den, och under vilka förutsättningar, om några, vi använder och/eller avslöjar den.

Om vår butik blir förvärvad eller sammanförd med ett annat företag, kan din information överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION

Om du vill: få tillgång till, ändra eller ta bort någon personlig information vi har om dig, registrera ett klagomål, eller bara vill ha mer information, kontakta oss på info@pizzasteel.se