Villkor

Företagets ägande

Denna webbutik är ägd och styrd av det danska företaget Bagestålet ApS. Bagestålet ApS är 100% ägda av Brian och Tina Wolter, Gudenåvej 39, 8740 Braedstrup, Danmark.

Betalning

Pizzasteel.se accepterar betalningar av dessa kredit-/betalkort: VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard/EuroCard

Betalning

Ditt konto blir inte debiterat förrän ditt köp är redo för frakt.

Pizzasteel.se enkrypterar din information genom SSL-protokoll (Secure Socket Layer). Betalningsprocessen hanteras av Shopify, med toppmodern enkryptering. Du garanteras den högsta tillgängliga onlinesäkerheten.

Leverans

Pizzasteel.se  skickar inkomna order innan klockan 14.00 under arbetsdagar. Order placerade efter klockan 14.00 eller under helger/ledighet skickas följande arbetsdag.

Produktgaranti

Standard är att alla produkter sålda i vår butik, kommer med 2 års garanti. The Pizza Steel kommer med en adderad 10 års begränsad garanti, vilket betyder att om The Pizza Steel går sönder inom en tioårsperiod från och med dagen du får ditt paket, skickar vi dig en ny produkt kostnadsfritt.

Reklamation och produktreturer

Om du upplever problem med, eller vill returnera dina inköp, var god kontakta oss via email. Returnera inte paketet utan att kontakta oss först.

Ångerrätt

Är du en privatperson har du enligt EU-lag rätt att ångra dina inköp inom 14 dagar. Vi har ökat detta (+16) till 30 dagar totalt från leveransdatum. Om du vill använda din ångerrätt, måste du skicka ett meddelande till oss via email. Efter det överväger vi huruvida du uppfyller förutsättningarna för att tillämpa ångerrätt. Om så är fallet, erhåller du svar från oss via email, med detaljer kring hur du returnerar produkten. Var god observera att du måste följa våra rekommendationer rörande förpackande etc. Var också god att observera att du är ansvarig för produkten tills den når vår lagersanläggning. Var säker på att du får kvitto från fraktföretag när du returnerar ditt paket. Efter att den returnerade produkten ankommit, återbetalas köppriset till dig inom 14 dagar (räknat från dagen vi får det returnerade paketet), förutsatt att produkten returneras i oanvänt och oskadat tillstånd.

Force Majeure

Båda partierna ska avlastas från att fylla denna överenskommelse, om dess infriande hindras, eller blir grundläggande inaktiverat av omständigheter bortom parternas kontroll eller omständigheter som inte rimligtvis kunde förutses. Följande och liknande omständigheter ska utgöra anledningar för avlastning, förutsatt att de hindrar eller försvårar infriande av överenskommelse: eldkatastrof, krig, mobilisering, rekvisition, konfiskering, valutarestriktioner, knapphet av varor, brist på transportmedel, strejk, utelåsning, brist på körmedel, och fel eller förseningar orsakade av omständigheter, nämnda i denna paragraf. Eller annan omständighet, som partierna inte möjligtvis kunnat kontrollera, som antingen hindrar eller försvårar partiets infriande på det sätt att det inte varit genomförbart utan att bli till en orimligt hög kostnad.

Tvist och lag

Dessa köpvillkor kontrolleras av dansk lag.

Integritetspolicy

Pizzasteel.se förstår och respekterar vikten av att kvarhålla ditt privatliv på internet. Pizzasteel.se kommer aldrig avslöja information om kunder till något tredje parti, såvida det inte är avgörande för att genomföra en transaktion. För din säkerhet använder vi tjänster från välkända internationella betalningslösningar, som länk mellan oss och din bank. Pizzasteel.se kommer aldrig att sälja eller sprida vidare ditt namn, adress, mailadress, kreditkortsinformation eller personlig data till något tredje parti utan ditt tidigare medgivande.

Användning av cookies

Pizzasteel.se använder cookies för att ge dig en friktionsfri shoppingupplevelse. Det är också för statistik som tillåter oss att hålla vår marknadsföringsbudget så bra som möjligt, för att säkerställa det lägsta möjliga slutpriset för våra kunder.