Leverans och retur

För att göra din shopping så enkel och problemfri som möjligt, skickar vi alla våra paket genom GLS (39 kronor), med leverans till utlämningsställe (Schenker).

Vår verkställande partner

Då vi är ett litet företag, skulle vi normalt kämpa för att få konkurrenskraftiga fraktpriser på tunga produkter som våra. Detta är en av anledningarna till varför vi har samlat krafter med de på DKI, med bas i Horsens, Danmark. En annan fördel med att jobba med dessa killar är att alla order skickade innan 14:00 skickas samma dag, på arbetsdagar, året om.

Spårad budleverans för alla

GLS/Schenker hanterar leveranser och returner – de levererar ditt Pizza Steel till utlämningsställe nära dig inom 2-3 dagar.

När ditt nya pizzastål lämnar vår verkställande facilitet, får du ett email med instruktioner till hur du spårar ditt paket online.

Returpolicy

Våra kunder älskar The Pizza Steel, men skulle du välja att returnera ett paket, ber vi dig att kontakta oss, efter vilket vi arrangerar returen (Gratis). Vi ger ut återbetalning för din ordermängd, inom 7-10 dagar efter att ha fått och sett över den returnerade produkten.